U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Anti aging

Anti-aging

Twee van de meest hoogwaardige producten tegen veroudering van dit moment!


Elegance Purelift

Verzorgende antirimpelcrème met Retinol, Matrixyl en co-enzym Q10.

Het gaat uiteindelijk allemaal om de ingrediënten. Elegance Purelift is ontwikkeld na jaren van onderzoek door specialisten op het gebied van huidveroudering om de optimale samenstelling te creëren voor de perfecte antirimpelcrème.

Voor het eerst is er nu een antirimpelcrème die de vier belangrijke ingrediënten Retinol, Matrixyl, Co-enzym Q10 en Marine Collageen combineert tot een krachtige antirimpel-booster.

 

Elegance Purelift antirimpelcrème hydrateert, beschermt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

De crème helpt rimpels vervagen en voorkomt verdere huidveroudering. Elegance Purelift heeft zowel een directe werking als een langdurig resultaat bij consequent dagelijks gebruik.

De combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat bestaande rimpels minder diep worden, de huid gladder en steviger wordt en de huidtextuur verbetert.

Elegance PureLift

Elegance NextGen tabletten

Bescherm uzelf tegen schadelijke stoffen van buitenaf en help het verouderingsproces te vertragen met Elegance NextGen: uitgebalanceerde anti-aging tabletten.

De hoogwaardige ingrediënten in dit voedingssupplement helpen om de gezondheid, conditie en vitaliteit van het lichaam te optimaliseren voor nu en voor later.

Ouder worden we allemaal maar het vertragen en terugdringen van het verouderingsproces is hét recept om zolang mogelijk vitaal en gezond te blijven.

 

Elegance NextGen helpt in de strijd tegen rimpels, gaat botontkalking tegen, helpt het immuunsysteem te versterken, zorgt voor een betere doorbloeding (onder andere in de hersenen) en bevat een mix van krachtige antioxidanten.

Elegance NextGen is het ideale dagelijkse voedingssupplement voor mannen en vrouwen vanaf 35 jaar.

Combineer Elegance Purelift en Elegance NextGen voor een optimaal anti-aging effect.

Elegance NextGen

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)