U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Welkom bij EcomBizz BV


Deze website is een onderdeel van:

Ecommedics
Grote Voort 293A
8041 BL Zwolle
Nederland

Telefoon: 010 - 258 07 85
Email: info@ecommedics.com

KvK: 08170531
BTW-nr: NL819003888B01


Distributeurs gevraagd

Wij zijn op zoek naar distributeurs voor de verkoop van onze producten.

EcomBizz Zwolle

Wat zoeken wij?

Wij zoeken serieuze partners die samen met ons onze producten tot een nog groter succes willen maken. Onze voorkeur gaat uit naar groothandels, apotheken, drogisterijen of bedrijven in de beauty- en gezondheidssector.

Wat bieden wij?

Wij bieden onze producten aan tegen zeer scherpe distributeurprijzen en met minimale bestelhoeveelheden. Ook zijn wij bereid om samen met u regionaal te adverteren, waarbij uw bedrijf extra exposure krijgt.


Affiliate programma

Heeft u een website en wilt u de producten daarop promoten? Dat kan! Wij hebben onze affiliate programma's onder andere ondergebracht bij Tradetracker, Nederlands snelst groeiende online marketingpartner. Meld u nu aan bij TradeTracker en begin geld te verdienen door klanten via banners en links naar ons door te verwijzen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@ecombizz.com.


Referenties

2014/03/17  Solden.be
Al enige tijd promoten wij EcomMedics op onze aanbiedingssite Solden.be. Het grote aanbod voedingssupplementen en verzorgingsproducten zorgt ervoor dat deze webshop veel bezoekers trekt. De leads die daaruit voortkomen worden snel gekeurd en uitbetaald door EcomMedics. Dit maakt deze webshop een waardevolle partner van Solden.be.

2014/03/17  Vetvrij.com
Al meer dan 10 jaar is vetvrij.com een toonaangevende website op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Dagelijks wisselen onze bezoekers ervaringen uit over verschillende dieetproducten. De producten van Ecommedics zijn goed vertegenwoordigd op vetvrij.com waardoor onze bezoekers de weg naar deze producten goed kunnen vinden. In de afgelopen jaren heeft Ecommedics bewezen een stabiele en betrouwbare partner te zijn.

2016/03/22  SnipSnip
EcomMedics biedt ons heel wat mogelijkheden om binnen een snelgroeiende niche innovatieve producten onder aantrekkelijke voorwaarden te vermarkten. Het EcomMedics team doet al het nodige om haar partners te voorzien voor alles wat nodig is voor het promoten van het gamma, en de website zelf is sterk geoptimaliseerd zodat onze bezoekers heel goed converteren. Net als bij snip snip denkt men ook bij EcomMedics binnen een internationale context, wat het samenwerkingspotentieel nog verder vergroot.