U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Afslanken

Het al ruim 50 jaar bewezen effectieve dieet van Dr. Simeons vormt de basis van de HCG Afslankkuren van EcomMedics. Een uitgebalanceerd dieet gecombineerd met een sterke kuur zorgt voor snel afvallen zonder jojo-effect.

De vier moderne varianten van het HCG dieet

HCG Oral: de meest bekende, krachtige kuur met dagelijks in te nemen ampullen. De 23 daagse HCG Oral kuur ontvangt u in een luxe verpakking inclusief glossy bijsluiter met uitgebreid dieetadvies.
HCG Tablets: een 23 daagse afslankkuur met dagelijks in te nemen tabletten. De tabletten bevatten sterke plantenextracten en helpen u behalve snel en blijvend af te slanken ook om uw lichaam tijdens de kuur te reinigen.
HCG Spray+: de compacte, alles-in-één variant. Deze 23 daagse afslankkuur maakt gebruik van een eenvoudig te hanteren mondspray.
Elegance Oral 30: de extra krachtige, verlengde HCG Oral afslankkuur met een duur van 30 dagen. Wilt u meer dan 10% van uw huidige gewicht kwijt maar niet direct 2 HCG kuren achter elkaar volgen? Dan raden wij deze verlengde kuur aan. Of wilt u juist maar een paar kilo kwijt? Dan is een halve Elegance Oral 30 kuur ideaal. Deel de kuur met een vriend(in) of familielid en bespaar!

Bij elke kuur ontvangt u een duidelijke bijsluiter met het unieke HCG dieetadvies.

Açai

Krachtige Açai afslankformule met Groene Thee extract: de perfecte combinatie voor extra energie en vetverbranding. Ideaal als ondersteuning tijdens een afslankkuur en om na de kuur op gewicht te blijven.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

  • Elegance HCG Tablets
  • Elegance HCG Spray
  • Elegance HCG Oral14
  • Elegance HCG Oral24
  • Elegance Oral30

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)